El saló de Formació i Ocupació de les comarques gironines.

L’ExpoJove és l’escenari per excel·lència de la formació i l’ocupació juvenil de Girona i persegueix un objectiu únic i fonamental: orientar als joves en la presa de decisions de cara a la seva formació i al seu futur laboral.

Això no treu que el saló també estigui enfocat a pares i professionals de l’educació que vulguin venir a actualitzar-se en temes d’ensenyament, sortides professionals i xarxes socials.

Del 20 al
22 de març

De 9 a 14h
i de 16 a 18:30h,
Dia 22: de 9 a 14h

Palau de Fires
de Girona

Entrada
lliure

ExpoJove està organitzat per Fira de Girona, l’Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès i la Generalitat de Catalunya. El saló vol refermar la seva condició de punt de referència per a la formació posterior als 16 anys amb una mostra que oferirà als visitants les propostes d’estudis de batxillerat, cicles de formació professional, cicles d’arts plàstiques i disseny, ensenyaments esportius, programes de formació i inserció i formació de persones adultes.

 

També presentarà múltiples opcions existents a la formació i ocupació posterior a l’etapa d’ensenyament obligatori. Sota el lema ‘Dissenya el teu futur’, el saló té com a objectiu donar suport als joves, pares i mares, professorat, treballadors, emprenedors o persones en situació d’atur que vulguin ampliar o reprendre els seus estudis.

 

Consulta aquí el Dossier Professional d’Expojove

Vista aérea de la Fira de Girona

Slide Associats a
This site is registered on wpml.org as a development site.