Les professions artístiques més presents que mai a l’ExpoJove

Les professions artístiques més presents que mai a l’ExpoJove

Cinematografia, audiovisuals, arts escèniques, arts dramàtiques, interpretació, il·lustració i animació amb 3D prenen força en aquesta edició del saló.

 

Arriba una nova edició de l’ExpoJove que tindrà lloc els propers dies 3, 4, 5 i  6 d’abril a Fira de Girona.

Des de fa 14 anys s’organitza aquest saló amb l’objectiu d’orientar sobre l’oferta formativa i professional que tenen a disposició els joves després de l’etapa de formació obligatòria.

 

Es pretén donar a conèixer les diverses propostes d’itineraris acadèmics que es poden seguir actualment al sistema educatiu de Catalunya després de l’ESO. Per aquest motiu es presenten cicles formatius de formació professional de grau mitjà, grau superior, ensenyaments artístics, esportius i l’oferta universitària.

 

També donar informació de primera mà sobre sortides laborals, idiomes, voluntariat, Formació Dual, beques, emprenedoria, salut o estudis a l’estranger, entre d’altres.

 

Es manté l’àmplia oferta de xerrades que busquen ampliar i complementar amb informació més detallada i personalitzada el contingut que es pot obtenir en els espai expositius. Recordem que totes les inscripcions per assistir-hi de públic són gratuïtes i s’han de dur a terme amb antelació i per internet en el següent enllaç: xerrades Expojove.

 

El saló  comptarà en aquesta edició amb 78 expositors i en aquests moments ja tenim confirmats l’assistència de 6.688 estudiants procedents de 89 centres de comarques gironines.

 

Durant els dies de celebració, es donarà informació actualitzada a través dels expositors i es faran demostracions pràctiques d’activitats dels centres de Formació Professional, els estudis universitaris, les acadèmies i escoles privades d’idiomes, estètica, audiovisuals, mecànica, disseny, turisme, monitors de lleure i altres estudis superiors i complementaris.

 

El saló és d’entrada lliure i obrirà les seves portes el dimecres 3 i dijous 4 d’abril de 9h a 15h, el divendres 5 de 9h a 19h i el dissabte 6 de 9h a 14h.

 

 This site is registered on wpml.org as a development site.